Project Description

Jocs i formes jugades per dur a terme les Capacitats Físiques a l’escola

Codi 22020.01

Presentació

En l’àmbit professional de l’educació, és fonamental una necessitat contínua de formació permanent per fer front a la realitat canviant i a les noves competències i necessitats dels alumnes. Actualitzar els coneixements i millorar com a professional de l’ensenyament són les principals motivacions per realitzar cursos de  formació permanent. És primordial estar actualitzat i tenir coneixement de les noves eines i mètodes de treball. Els docents han de tenir coneixements i habilitats adaptats a un món en constant canvi per transmetre aquestes nous ensenyaments als alumnes.

Us oferim un curs que traspassa fronteres i arriba a l’ordinador de casa teva per oferir continguts d’educació física 100% reals i fàcils d’aplicar. Així doncs, la distància no és un inconvenient per a la formació continuada en la nostra àrea. Aquest curs inclou quasi 150 vídeos de jocs i formes jugades per dur a terme les Capacitats Físiques a les classes, a més d’una fitxa imprimible de cadascun.

Destinataris

Docents de les etapes de Primària, Secundària i Batxillerat d’Educació Física.
Docents de Cicles Formatius de Grau Mitjà i de Grau Superior de la família professional d’Activitats físiques i esportives.
Docents de Graus Universitaris de la família professional d’Activitats físiques i esportives

Continguts

  1. Justificació teòrica i model de sessió
  2. La Resistència
  3. L’Amplitud de Moviment
  4. La Velocitat
  5. La Força
  6. L’Avaluació

Inici

27 de juny de 2022

Calendari i horari

El curs es realitzarà en modalitat online, però inclou dues sessions virtuals recomanades el 27 de juny i 15 de juliol de 17.15h a 18.15h

Modalitat

Online

Durada

30 hores

Programa
Inscripció