Expositors Fira 3M!

hometohome
 edebe byme
projectonlang meritschool
activaidiomes
CambridgeUP_Logo richmon
jdpetit
 

12a Jornada Multilingüe: Dimarts 20 de març de 2018

El proper dimarts, 20 de març, tindrà lloc a Barcelona la 12a Jornada sobre l’Escola Multilingüe + Fira 3M (Els Millors Materials Multilingües!) a l’escola Dominiques de l’Ensenyament (c. de Mallorca, 349. Barcelona).

La 12a JEM arriba amb un nou format, més àgil i compacte, de 9 a 14h. La Jornada s’iniciarà amb una Ponència a la Sala d’actes i seguirà, després de la pausa-cafè, amb tres itineraris compostos per 5 tallers de mitja hora de durada.

Fer Cinema en anglès, incorporar el Batxillerat Internacional, dominar la gestió de l’aula, triomfar en un Erasmus+, cantar i ballar en anglès, gestionar amb profit les estades d’alumnes que fan part del curs a l’estranger, fer CLIL a Infantil, els exàmens de Cambridge,  extraescolars en anglès… Són només algunes de les moltes propostes que us farem a la JEM12

Com cada any, tornem a organitzar la la Fira 3M, amb els Millors Materials Multilingües i propostes d’editorials i organitzacions, a l’hora del coffee break, amb temps de sobres per veure-ho tot, informar-vos i fer contactes profitosos!

Podeu consultar tots els tallers a l’apartat Tallers del blog.

Conegueu els expositors a la pàgina de la Fira 3M.

Inscripcions
Programa

Patrocina

Fundació Escola Cristiana de Catalunya