Voluntaris

Benvolgudes i benvolguts,

La Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC) endega una nova edició del programa Amb el llibre sota el braç! amb l’objectiu de motivar i potenciar el gust per la lectura dels nens i nenes a través de l’acompanyament lector en grups petits.
Per poder tirar endavant aquesta iniciativa, però, és necessària la participació de voluntaris que acompanyin el procés. Per aquest motiu, us demanem que en feu màxima difusió entre els vostres coneguts, especialment entre aquells que sentin goig per la lectura i que vulguin compartirlo amb els més joves.

Els voluntaris, preferentment mestres i professors jubilats però també avis i pares, hi haurien de dedicar un mínim d’una hora setmanal en el centre dels nens i nenes durant el curs escolar tot disposant de materials per desenvolupar la seva tasca.

Ens trobarem els voluntaris el dia 4 d’octubre a les 10 h a la seu de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC) per conèixer el programa, per aportar l’experiència del curs passat, el nostre bagatge i… tot el que calgui mentre compartim un esmorzar.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *