Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Padre Damián Sagrados Corazones (Barcelona)

“I am really enjoying my experience as a Conversation Assistant so far! I was greeted with a very warm welcome at the airport by Raquel (the home to home co-ordinator), Carmen (the English tutor from the school) and of course my host family.

I could not have asked for a nicer host family, they have made me so welcome into their home and always include me in their family arrangements. I feel like a member of the family now!

Carmen had been extremely helpful, giving us a guided tour of the school on the first day and introducing us to the other teachers, who are also very friendly and keen to help us if we have any doubts about anything.

The students at the school are very polite and welcoming, and so enthusiastic to improve their English!”

Conversation Assistant: Laura McGarvey

Col·legi Dr. Masmitjà (Girona)

Good morning from Girona!

Ciara Mc Intyre, our conversation assistant for this year school year, has been interacting with our students since her arrival, on the 1st of October. From the little kids in P3 to our youngsters in 6, she will be helping us in developing oral skills in our students. We are all very excited about her work at our school and are very sure that her stay is going to be a great success!

Here is a picture of our Conversation Assistant on the day of her arrival at Barcelona airport.

Les nostres escoles, bolcades amb els auxiliars de conversa

logo PACJa fa tres setmanes que els auxiliars de conversa són a les nostres escoles. Com ja sabeu, cadascun d’ells s’allotja amb una família durant la seva estada a Catalunya; alguns s’estan amb la mateixa família fins al juny i d’altres van canviant cada trimestre. En alguns centres, estan buscant famílies per acollir l’auxiliar al segon i tercer trimestre. Des d’aquí us animem a ser una d’aquestes famílies: tenir un estudiant de parla Anglesa a casa, convivint amb vosaltres, és una gran oportunitat per millorar el nivell d’anglès de tota la família i per aprendre més coses sobre la cultura i tradicions d’aquests països.

Els auxiliars de conversa ja són a les nostres escoles

El 26 de setembre, els auxiliars de conversa d’Anglaterra i Irlanda van aterrar a les escoles i famílies d’acollida. Ens han explicat que estan molt bé i que poc a poc es van acostumant a l’escola, als professors i als alumnes. També es van acostumant a les seves noves famílies, que els han obert les portes de casa i acollit com un fill o filla més.

Hem elaborat una petita guia per a les famílies acollidores que ja tenen l’auxiliar a casa seva, que els vam donar quan van venir a recollir l’auxiliar a l’aeroport. A la guia s’hi expliquen tant les obligacions legals de l’auxiliar com les obligacions per part de la família, i es donen unes pautes per a la relació entre la familia i l’auxiliar.

Per tots els que estigueu interessats en saber com funciona l’acollida (i així animar-vos l’any vinent!), podeu llegir la guia sencera fent clic en aquest enllaç.

A més, a partir de l’1 de novembre, podreu saber més coses sobre els Auxiliars de Conversa i les seves experiències al Blog dels Auxiliars de Conversa de FECC: Pac News.

De moment, us recordem que podeu veure totes les fotografies de l’arribada dels Auxiliars a l’àlbum que trobareu fent clic en aquest enllaç.