Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Valoració PAC 2010-2011

ENQUESTALa segona edició del Programa Auxiliars de Conversa és a punt d’acabar. A final de curs, els més de 50 nois i noies de parla anglesa que han estat durant tot l’any a més de 60 escoles de tot Catalunya, tornen a casa seva. El període de sol·licitud d’Auxiliar de Conversa per al curs vinent ja s’ha tancat, amb un total de 110 sol·licituds de 90 escoles de tot Catalunya!

Per poder valorar i millorar el Programa, hem elaborat una enquesta online per a les escoles i les famílies acollidores dels Auxiliars de Conversa que hem fet arribar directament a les escoles participants. Podeu veure el contingut de les enquestes en aquests enllaços:

Enquesta per a les escoles

Enquesta per a les famílies acollidores

Si us plau, si formeu part de les escoles participants al PAC 2010-2011 i per algun motiu no us han arribat les enquestes, escriviu-nos a pac@escolacristiana.org i us farem arribar els enllaços per a que pugueu respondre-les.

Les respostes, sumades a les experiències d’aquest curs, seran molt útils per a la millora constant del Programa Auxiliars de Conversa, que volem que sigui una proposta fonamental i accessible per a totes les Escoles Cristianes que vulguin donar una empenta de qualitat al seu Projecte d’Escola Multilingüe.