Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Sessió informativa per a famílies acollidores

imatgeCom bé sabeu, ja falten pocs dies perquè arribin els primers auxiliars de conversa a les escoles i a les de les vostres famílies acollidores.

Aquestes famílies que, generosament, acullen els auxiliars de conversa són un pilar fonamental per al programa. Potser les famílies interessades de la vostra escola no van tenir ocasió de venir a la reunió informativa que vam realitzar abans de l’estiu, o encara no s’havien plantejat ser família acollidora. Per això, sabent l’esforç que feu des de l’escola per poder trobar aquestes famílies, des de l’organització del Programa Auxiliars de Conversa hem convocat una altra sessió informativa adreçada a les famílies acollidores, el proper dijous 19 de setembre a les 18:00 a la seu de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (c. dels Àngels 18, 4a planta, 08001 Barcelona)

En aquesta reunió, tan propera a la data d’arribada dels auxiliars, parlarem de què suposa acollir un auxiliar de conversa a casa, com podem facilitar la seva integració a la família i al nostre país i, és clar, donarem resposta a totes les preguntes que pugueu plantejar-nos. Pot ser molt útil tant per a les famílies de la vostra escola que ja s’han compromès a acollir l’auxiliar i volen resoldre algun dubte que els pugui quedar, com per aquelles que potser volen acollir l’auxiliar durant el segon o tercer trimestre.

Aquelles escoles que encara no hagueu trobat famílies acollidores, podeu animar a les famílies indecises del vostre centre a venir, pot ser una molt bona oportunitat perquè acabin de decidir-se!

Si us plau, us demanem que ens confirmeu l’assistència per correu electrònic a l’adreça pac@escolacristiana.org.

Experiència d’una família acollidora

 emily2

Ja uns mesos abans, l’arribada de l’Emily era molt desitjada per tots. En Jordi, en Guillem i en Pau per a saber com seria, què podrien fer amb ella i si s’hi podrien entendre; nosaltres per saber com funcionaria tot, com ens organitzaríem, com anirien els àpats, els horaris, si ens entendríem, no només des del punt de vista de l’idioma sinó per la diferent manera de veure coses; no oblidem que estem acostumats a tractar amb fills relativament petits i, de cop i volta, teníem una “filla” de 23 emilyanys.

Si feu clic a la imatge o aquí, podreu llegir el testimoni sencer d’aquesta família de l’escola Infant Jesús de Barcelona, que va acollir una auxiliar de conversa nord-americana durant un trimestre. També podeu llegir l’experiència de l’Emily, l’auxiliar de conversa, clicant aquí.

Moltes gràcies a l’escola Infant Jesús per cedir-nos les imatges per a penjar-les al bloc!