Eficiència Energètica, d’opció a necessitat

Com sabeu, el consum energètic és una partida econòmica significativa a les escoles. Més encara atès l’increment progressiu de les tarifes d’electricitat i gas en els darrers anys. Per aquest motiu, des de l’any 2009, la FECC promou el treball en gestió energètica per aprofitar les diverses vies d’estalvi econòmic que tenim al nostre abast.

Ara, a més, amb l’aparició de noves normatives d‘eficiència energètica -com el recent Decret de certificació d’eficiència energètica dels edificis, que va entrar en vigor el passat 1 de juny-, ens recorda la importància de la gestió energètica en els nostres centres.

Per això us convidem a que assistiu a la jornada-seminari que realitzarem el proper 9 d’octubre a les 9:15h a la nostra seu.

Podeu consultar el programa de la sessió aquí: Jornada d’Eficiència Energètica

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *