Ja hem arribat a final de curs, tot i que des de l’equip de consultors encara estem fent els darrers tancaments amb les escoles us fem arribar la darrera Circular 3 curs 2017-18  amb l’objectiu de que aneu preparant la planificació del curs vinent.

Recordeu que aquest curs vam preparar el Concurs de Bones Pràctiques amb l’objectiu de promoure la millora contínua dels centres adherits al Projecte Qualitat i recollir la millor pràctica realitzada a través de projectes desenvolupats durant el curs acadèmic 2017-18. Teniu temps de fer-nos arribar la descripció del projecte fins el 15 de juliol.

Pels coordinadors que encara no heu respost els qüestionaris de valoració us facilitem els enllaços a l’espera de poder recollir el vostre grau de satisfacció.

Qüestionari valoració auditories curs 2017-18
Qüestionari valoració final del Projecte Qualitat curs 2017-18

Us desitgem un bon estiu!

 

Resultat d'imatges de gràcies