Iniciem el curs i us donem la benvinguda a tots els centres adherits al Projecte Qualitat de la FECC.

En la circular adjunta us informem de l’oferta formativa que hem preparat aquest curs i hem afegit els enllaços del blog de Formació Continua de la FECC, en el què s’integra el nostre programa de Gestió i Millora.

Enguany iniciem la formació el mes d’octubre amb el curs Adaptació a la Norma ISO en el sector educatiu i la recomanació de què els centres que heu realitzat la formació de Planificació estratègica pugueu continuar amb el curs Aplicació del pla estratègic.

Reviseu l’oferta que adjuntem per planificar la formació dels vostres equips.

Els consultors s’estan posant en contacte amb vosaltres per poder fer la planificació d’aquest curs, és important que durant aquest mes us pugueu posar en contacte i reserveu les dates per fer les auditories i les consultories.

També us avancem les dates de les reunions de xarxa de coordinadors previst per aquest curs per compartir experiències.

  • 24 d’octubre de 2018 de 15 a 18 hores
  • 27 de març 2018 de 15 a 18 hores

Per qualsevol aclariment estem a la vostra disposició.

Bon inici de curs!