Ja hem obert les inscripcions per participar en el curs Auditors Interns que iniciarem el 15 de gener.

L’auditoria interna és una eina fonamental en el sistema de qualitat basat en la norma ISO. És important que els centres educatius disposin de personal format i acreditat per fer-les. L’objectiu d’aquesta formació és donar les eines necessàries per aprendre a realitzar una auditoria real en un centre educatiu i veure’n tot el procés: des
de la planificació i el desenvolupament fins a l’informe final.

El curs té una durada de 18 hores: 15 hores presencials i una sessió de pràctiques (3 hores) a concretar durant el curs, per poder fer la pràctica d’auditoria.

És un curs recomanable pels coordinadors o responsables de qualitat, membres comissions de qualitat, personal que s’incorpora en la coordinació dels sistemes de gestió de la qualitat en el centre. Cal que els participants tinguin un mínim coneixement de la norma ISO 9001 i formin part de l’equip de gestió de la qualitat del centre.

Programa    Inscripcions