L’escola Pàlcam de Barcelona, adherida al Projecte Qualitat de la FECC des de l’any 2003, ha obtingut el reconeixement i segell +400 del model EFQM d’Excel·lència Europea. Des de l’equip del Projecte Qualitat volen felicitar i fer extensiu aquest reconeixement.

Enhorabona a tot l’equip que ha liderat aquest procés d’implantar un sistema de gestió de qualitat, tot certificant el centre amb la norma ISO 9001 i consolidant el sistema per poder avançar cap a l’excel·lència. Un camí llarg que ara ha pogut gaudir del reconeixement de l’excel·lència, reflectit en els grans eixos estratègics, per als quals han dedicat molts esforços i que els permet avançar amb els reptes de la millora continua i ser referents.

“Moltes felicitats a tota la comunitat educativa que fa possible que l’excel·lència sigui un hàbit i no un acte puntual. Endavant!”