El proper 7 de març iniciarem el curs  La gestió àgil a l’escola que té com objectiu ajudar els centres educatius a gestionar de manera més àgil els projectes i les comissions.

Mostrarem com les metodologies basades en agile management ajuden a fer més fàcil el dia a dia, tot aprofitant millor els recursos dels quals disposa el centre educatiu i a assolir els objectius dels projectes i comissions de la manera més eficient possible.

El curs té una durada de 6 hores que hem distribuït en 2 sessions per poder presentar algunes eines àgils que s’utilitzen en metodologies (SCRUM, Kanban i Lean) i donarem les indicacions perquè s’apliquin en els centres. Les sessions estan espaiades amb l’objectiu de poder aplicar les eines en projectes concrets i després valorar-ne el funcionament.

Esperem que sigui del vostre interès.