Qualicat, Associació Catalana per a l’excel·lència amb la col·laboració de la Direcció General de Formació Professional del Departament d’Educació organitzen el curs d’Avaluadors e2cat que s’iniciarà el proper 28 de març.

El model d’excel·lència educativa e2cat s’utilitza en el sector educatiu com eina de millora contínua, més enllà dels models de qualitat.

Aplicar la lògica REDAR, la roda de l’excel·lència, vol dir que a partir dels resultats obtinguts es treballa la millora dels centres. Resultats, Enfocaments, Desplegament, Avaluació i Revisió són les fases en que es segueixen, en base al resultat esperat, s’analitza la coherència dels objectius i les actuacions que han de conduir a la seva consecució.

El curs va adreçat a directors, coordinadors i responsables de sistemes de gestió que estiguin interessats en formar part de l’equip d’avaluadors del model e2cat.

L’objectiu és formar i actualitzar a professorat en el contrast de memòries segons el model excel·lència educativa e2cat.

Programa i inscripcions