Bon dia companys i companyes

Volem CONVIDAR-VOS al II EdCamp de El Prat que hem organitzat des de la nostra escola el dia 2 d’abril a les 18h  a l’edifici del Carrer Doctor Robert, 5-9 El Prat de Llobregat.

Un Edcamp és una trobada gratuïta i oberta a tothom amb la finalitat de compartir aprenentatges, coneixements i inquietuds per tal de d’afavorir  el desenvolupament personal i professional, i transformar l’educació. La seva metodologia es basa en l’aprenentatge entre iguals, la conversa i l’intercanvi de coneixements. No hi ha un programa definit per l’organització de la trobada, ja que són els participants els qui construeixen conjuntament el programa a partir dels temes que interessen.

INSCRIVIU-VOS a la web  de l’EdCamp de El Prat  https://edcamp.educaciodema.cat/ca/edcamp/edcamp-prat-2019/_e:78/   i ens podeu seguir a twitter @EdcampPrat i a  https://www.facebook.com/edcamp.prat.3

Si us plau, feu difusió a aquelles persones que estan interessats en l’educació formal i no formal.

Gràcies

US HI ESPEREM