Ja finalitzem el curs i esperem que gaudiu d’un bon estiu!

Si encara no heu pogut fer les enquestes de final de curs que us vam enviar a través dels consultors, us agraïm que hi dediqueu un moment per fer-nos arribar les vostres valoracions i propostes pel curs vinent. Ens és de gran utilitat per poder continuar treballant per vosaltres i facilitar-vos el suport que necessiteu.

Enquesta valoració auditories curs 2018-19

Enquesta valoració final Projecte Qualitat curs 2018-19

Recordeu que ens podeu fer arribar, fins el 15 de juliol, la descripció del projecte que escolliu per participar en el Concurs Bones Pràctiques i que té com objectiu promoure i impulsar la difusió de les bones pràctiques educatives desenvolupades durant el curs acadèmic 2018-19. Esperem que aquest espai que hem creat us serveixi per poder iniciar la difusió de les bones pràctiques que realitzeu en els centres, i animar-vos a participar en diferents esdeveniments que es realitzen durant el curs per diferents entitats.

Bases del Concurs

També agraïm que per ajudar-nos en la planificació del curs vinent ens indiqueu abans del 19 de juliol el model de consultoria (paquet d’hores) que preveieu per al proper curs 19-20.

Per qualsevol dubte que tingueu estem a la vostra disposició. Moltes gràcies per la vostra participació i col·laboració.

Bon estiu!

Equip Consultors