Us informem que el proper 2 d’octubre el Club Excelencia en Gestión, AENOR i el Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya han organitzat una jornada de bones pràctiques per conèixer el model EFQM com una eina per la transformació cap a una gestió excel·lent, innovadora i sostenible.

Us fem arribar el Programa per si esteu interessats en assistir.

La Excelencia, acelerando la transformación

Aprofitem per comunicar-vos que des del Projecte Qualitat hem preparat unes jornades de treball per realitzar l’autoavaluació amb el model EFQM tal i com us vam avançar en la darrera reunió de xarxa de coordinadors.

  • Introducció Model EFQM. 14 de novembre de 2019
  • Autoavaluació Model EFQM. 4, 18 de febrer, 17 de març, 21 d’abril i 19 de maig de 2020

Horari: de 10 a 14 i de 15 a 18 hores

Aquestes jornades van adreçades als membres de l’equip directiu i tenen l’objectiu de facilitar els coneixements necessaris per a la realització d’una autoavaluació en els centres, segons el model EFQM. Aquestes sessions aniran a càrrec de Cristina Avilés, consultora i formadora del l’equip de consultors de la FECC per implantar sistemes de gestió per la millora contínua i col·laboradora d’EIM OTB Educación en els programes d’estratègia i excel·lència.

Esperem que sigui del vostre interès. Per qualsevol aclariment quedem a la vostra disposició.

Bon inici de curs!