Els Sistemes de Gestió de la Qualitat han anat evolucionant i els requisits de les normes també s’han anat ajustant. Molts dels centres educatius segueixen els requisits de la Norma ISO 9001:2015 per garantir l’acompliment dels serveis que ofereixen, no obstant es troben en dificultats per adaptar els requisits a les realitats de les institucions educatives. Per aquest motiu apareix la Norma ISO 21001:2018 amb l’objectiu d’establir requisits i orientacions per millorar l’acompliment dels sistemes de gestió de les organitzacions educatives.

La sessió anirà a càrrec de Jorge Fabrega, director d’Eduqatia, entitat de certificació en el sector educatiu i l’objectiu és presentar la Norma ISO 21001:2018, conèixer el valor afegit que aporta respecte a la Norma ISO 9001:2015 i la integració que podem fer. Per assistir a la sessió de presentació de la norma cal que realitzeu la inscripció

Programa i Inscripció