Us comuniquem que ja està oberta la inscripció per participar en el curs Auditors Interns que iniciarem el 14 de gener.

L’auditoria interna és una eina fonamental en el sistema de qualitat basat en la norma ISO. És important que els centres educatius disposin de personal format i acreditat per dur-les a terme. L’objectiu d’aquesta formació és donar les eines necessàries per aprendre a realitzar una auditoria real en un centre educatiu i veure’n tot el procés: des de la planificació i el desenvolupament fins a la realització de l’informe final que es lliura als auditats.

La formació va adreçada a coordinadors o responsables de qualitat, membres comissions de qualitat, personal que s’incorpora en la coordinació dels sistemes de gestió de la qualitat en el centre. Cal que els participants tinguin un mínim coneixement de la norma ISO 9001 i formin part de l’equip de gestió de la qualitat del centre.

El curs té una durada de 18 hores: 15 hores presencials i una sessió de pràctiques (3 hores)

Calendari:

14, 21 i 28 gener de 9:30 a 13:30 h

Durant el mes de febrer es realitzarà una sessió pràctica d’auditoria amb una durada de 3 hores. Pendent de concretar data un cop iniciat el curs.

3 març de 10:00 a 13:00h

L’auditoria és una eina al servei de la millora del centre.

Programa i Inscripcions