El 23 de gener tenim previst iniciar el curs  Planificació Estratègica del Centre Educatiu.

Disposar d’un  Pla Estratègic és definir la concreció d’objectius en un determinat període en el marc dels projectes i procediments d’avaluació del centre. La Programació General de centre o el Pla Anual són documents marc obligatoris. El Pla Estratègic és optatiu, però tan important com el Projecte Educatiu i el Caràcter propi del centre, que serveixen de guia per a la resta de plans.

La formació s’adreça als membres de l’equip directiu, coordinadors i caps de departament responsables de la gestió dels centres,  i es requereix la participació com a mínim de dues persones de l’equip directiu per centre per poder elaborar el pla estratègic en les sessions presencials. Treballarem durant 5 jornades què és un pla estratègic, anàlisi dels factors externs i interns, desenvolupament de la matriu estratègica i disseny dels objectius estratègics.

Dates: 23 gener, 13 febrer, 19 març, 16 abril i 14 maig 2020

Horari: de 10 a 14h i de 15 a 17h (el curs inclou dinar)

Els centres que encara no disposeu d’un pla estratègic us animem a participar en aquestes sessions de treball amb l’objectiu de treballar l’elaboració durant aquest curs.

Programa i Inscripcions