Concurs fotogràfic FEAC

Dimecres 21 de març, a l’escola Sant Joan Bosco de Barcelona, es va fer el lliurament dels premis del concurs. Concretament es van entregar els guardons al guanyador del 1r premi (Pol Cartié) i a la guanyadora del 2n premi (Elena Venceslà) de la categoria d’ESO. A l’acte hi va assistir els dos alumnes premiats, així com el Sr. Miquel Armengol, Director Titular; el Sr. Carles Pascual, Director, el Sr. Joan Méndez, Cap d’Estudis de Secundària; la Sra. Natàlia Quintana, Professora de Cultura Audiovisual; el Sr. Miquel Donate, de l’editorial Santillana; i la Sra. Rosa Maria Piqué, responsable del programa FEAC de la FECC.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *