Cor de Maria – Sant Celoni rep el segon premi del Concurs Fotogràfic FEAC i estrena pòsters de la nova edició.

El passat 12 de maig va tenir lloc el lliurament del segon premi de la ESO del Concurs de Fotografia del programa FEAC (Família-Escola, Acció Compartida) amb el patrocini de l’editorial Santillana. El guanyador, per segon any consecutiu, va ser l’alumne Joel Paniagua amb una fotografia de temàtica marina.

També es va fer lliurament a l’escola Cor de Maria – Sant Celoni del nou pòster, dissenyat per la Fundació Escola Cristiana de Catalunya i imprès per Santillana, de la nova edició del Concurs de Fotografia. El pòster, de mida considerable, incorpora un codi QR a partir del qual s’accedeix a les bases de la nova edició, que ja està oberta a la recepció de noves fotografies.  

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *