L’Escola Jesuïtes-Clot rep dos premis del Concurs de Fotografia FEAC-Santillana

Avui, 31 de maig, a les 9:00 del matí ha tingut lloc el lliurament del Premi Familiar i Premi de Primària a la professora de Jesuïtes-Clot, Helen Martínez. Hi han assistit la persona guardonada; el Director General de FJE-Clot, Oriol Navarro; el representant de l’editorial Santillana, David Rojo; i el responsable del programa Família-Escola Acció Compartida, de l’Escola Cristiana, Eloi Aran. Es felicita a la guanyadora per la qualitat de les seves fotografies i per la perseverança i confiança en aquest Concurs Fotogràfic FEAC-Santillana.

Podeu consultar aquí les BASES OBERTES del Concurs Fotogràfic.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *