16è Concurs Fotogràfic FEAC 2021: Tot el que et cal saber

Des de fa un mes està ja obert el Concurs Fotogràfic del Programa FEAC (Família-Escola Acció Compartida) en la seva 16a edició amb el suport de l’editorial Santillana. Està obert a tota la comunitat educativa de les escoles de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya i s’hi poden presentar fotografies de temàtica lliure fins el quinze de novembre de 2021. Enguany, els centres disposen de la possibilitat de demanar un pòster de 100x70cm per promocionar-ho de cara a les famílies o els alumnes de l’escola (demanar-ho a feac@escolacristiana.org). Si la vostra escola té un concurs de fotografia propi i voleu presentar als vostres guanyadors al Concurs Fotogràfica FEAC-Santillana… teniu opció de premiar doblement als vostres alumnes! Animeu-vos-hi! 

Podeu consultar les BASES AQUÍ / CARTELL AQUÍ / DESCARREGAR FULL D’AUTORITZACIÓ D’IMATGES AQUÍ.  

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *