Viure la Fe a l’Escola? I tant si és possible!

Família-Escola, Acció Compartida

Per Fundació Escola Cristiana de Catalunya. Dij, 24/02/2022
Família-Escola, Acció Compartida

Voleu rebre les notícies?Subscriviu-vos al butlletí gratuïtVull rebre el butlletí

Per saber-ne més

Enllaços relacionats

– Web d’en Juanjo Fernàndez

El proper número de FEAC (i ja en van 107!) porta per títol “Creure al col·le”. Us copiem a sota algunes línies que trobareu també en l’apartat de “Dinàmica de grup”, just en l’apartat de “Salutació i benvinguda” que us poden resultar interessants per emmarcar la intenció d’aquest lliurament:

“En aquest moment d’incertesa i de canvis constants apareix el tema d’aquest butlletí: “Creure al col·le”. Mai havíem tractat el tema de la “identitat” de l’escola cristiana en un butlletí de FEAC però, precisament pel context descrit, i també en el marc de l’elaboració del Pla Estratègic de l’Escola Cristiana on han participat més de 300 persones, entenem que és cabdal. No us convidem a teoritzar gaire, sinó prendre consciència de com ho vivim o ens “des-vivim” pel que, de fet, és el que ha donat vida i naixement a les escoles cristianes. L’escola cristiana, ja en els seus orígens, apareix per donar vida en situacions on aquesta es presenta amb fragilitat i incertesa.”

Vinculat a aquest butlletí, el dimarts 1 de març s’esdevindrà el webinar “Viure la Fe a l’Escola? I tant si és possible!”, amb en Juanjo Fernàndez. Us trametem la informació.

Al butlletí 103 del Programa Família-Escola, Acció Compartida (FEAC) es tracta el tema “Creure al col·le”, per això proposem aquest webinar adreçat a tota la comunitat educativa que porta per títol: Viure la Fe a l’Escola? I tant si és possible! d’en Juanjo Fernández, i sota el patrocini de l’editorial Santillana.

Eduquem en Escoles Cristianes, però… val la pena pregar a escola? Com preguen els infants? I nosaltres? No pertany tot això a un àmbit “privat”? Però la proposta d’activitats d’animació de la Fe a l’escola és un enriquiment de la interioritat dels nostres alumnes, així que val la pena que ho treballem! No us preocupeu: al webinar descobrirem la Pregària de la Porta, el preguIKEA, la pregària amb el que ens és més proper, a partir de continguts curriculars, la pregària del cartronet i més recursos perquè quan ens preguntin si es pot animar la fe a l’escola, puguem respondre “I tant si és possible!”

Esperem que sigui del vostre interès!

Inscripcions aquí.

Recordem que podeu tornar a veure els altres webinars FEAC al canal youtube de l’Escola Cristiana

sobre aquest bloc

El Programa “Família-Escola, Acció Compartida”, conegut per les sigles FEAC, és un espai de diàleg i confiança entre les pares i mares i les institucions escolars corresponsables de l’acció educativa amb infants i joves. Són més de vint anys d’experiència d’aquesta iniciativa de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya, de la quals s’han beneficiat més de dues-centes escoles.  Fundació Escola Cristiana de CatalunyaLa Fundació Escola Cristiana de Catalunya aplega 434 escoles catalanes en les quals s’eduquen 264.000 alumnes dels diferents nivells i etapes del sistema educatiu. En el patronat de la Fundació, que presideix l’arquebisbe de Barcelona, hi participen membres de les institucions que representen els diferents sectors de la comunitat educativa: els titulars de les escoles s’apleguen en l’Associació Professional Serveis Educatius de Catalunya (APSEC); els professors i professores han constituït l’Associació de professors de les escoles cristianes de Catalunya (APPEC); i els pares i mares dels alumnes de les escoles cristianes, a través de les associacions locals i de les federacions diocesanes, formen la Confederació Cristiana d’Associacions de Pares d’Alumnes de Catalunya (CCPAC)

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *