Premis “Atrapallibres” i “Protagonista jove”

r-gonsalves-biblioEl Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (ClijCAT) convoca el 12è Premi de Literatura Infantil Atrapallibres i el 21è Premi de Literatura Juvenil Protagonista Jove amb el propòsit d’estimular en els infants la lectura d’imaginació.
Els llibres seleccionats es divideixen en diverses categories atenent les edats lectores i poden participar-hi tots els centres de primària i biblioteques de les Balears, Catalunya i País Valencià.
La selecció de llibres s’ha fet d’entre els publicats des del maig de 2015 a l’abril de 2016. L’objectiu del Premis de Literatura és aconseguir que el major nombre possible d’infants i joves llegeixin els llibres seleccionats, que es constitueixin com a jurat dins de cada centre o biblioteca i els presentin i defensin davant els seus companys i, entre tots, nomenin el que consideren millor. Es pretén que la seva veu es faci sentir, donant-los l’oportunitat de funcionar com a jurat amb repercussió més enllà del centre escolar i de la biblioteca.
Tota la informació de la present edició la podeu llegir als enllaços següents:

Atrapallibres

Protagonista jove

Il·lustració: Rob Gonsalves

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Amb el llibre sota el braç! i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *