Món Llibre

S’apropa Sant Jordi i les nostres ciutats organitzen activitats literàries i s’omplen de flors. N’és un exemple Món Llibre, el festival de literatura infantil i juvenil que enguany torna a omplir el Raval de llibres. El proper cap de setmana del 8 i el 9 d’abril, podreu gaudir de les històries d’un contacontes o trobar-vos amb convidats tan insòlits com Les Irréels o tan entranyables com Pinocchio, però també participar en una convenció de bloguers, deixar-vos sorprendre per les propostes dels nostres tallers o gaudir d’una estona en una biblioteca i una llibreria farcides d’emocions i aventures.
En trobareu tota la informació aquí.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *