Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Els auxiliars de conversa ja són a les nostres escoles

El 26 de setembre, els auxiliars de conversa d’Anglaterra i Irlanda van aterrar a les escoles i famílies d’acollida. Ens han explicat que estan molt bé i que poc a poc es van acostumant a l’escola, als professors i als alumnes. També es van acostumant a les seves noves famílies, que els han obert les portes de casa i acollit com un fill o filla més.

Hem elaborat una petita guia per a les famílies acollidores que ja tenen l’auxiliar a casa seva, que els vam donar quan van venir a recollir l’auxiliar a l’aeroport. A la guia s’hi expliquen tant les obligacions legals de l’auxiliar com les obligacions per part de la família, i es donen unes pautes per a la relació entre la familia i l’auxiliar.

Per tots els que estigueu interessats en saber com funciona l’acollida (i així animar-vos l’any vinent!), podeu llegir la guia sencera fent clic en aquest enllaç.

A més, a partir de l’1 de novembre, podreu saber més coses sobre els Auxiliars de Conversa i les seves experiències al Blog dels Auxiliars de Conversa de FECC: Pac News.

De moment, us recordem que podeu veure totes les fotografies de l’arribada dels Auxiliars a l’àlbum que trobareu fent clic en aquest enllaç.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>