Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Les nostres escoles, bolcades amb els auxiliars de conversa

logo PACJa fa tres setmanes que els auxiliars de conversa són a les nostres escoles. Com ja sabeu, cadascun d’ells s’allotja amb una família durant la seva estada a Catalunya; alguns s’estan amb la mateixa família fins al juny i d’altres van canviant cada trimestre. En alguns centres, estan buscant famílies per acollir l’auxiliar al segon i tercer trimestre. Des d’aquí us animem a ser una d’aquestes famílies: tenir un estudiant de parla Anglesa a casa, convivint amb vosaltres, és una gran oportunitat per millorar el nivell d’anglès de tota la família i per aprendre més coses sobre la cultura i tradicions d’aquests països.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>