Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Oberta la sol·licitud d’auxiliars de conversa per al curs 2011-2012

logo PACGràcies a aquesta proposta del Projecte Escola Multilingüe de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya, les escoles que així ho sol.liciteu podreu disposar d’un o més estudiants anglesos, seleccionats per Home To Home, per a qui l’anglès és llengua materna perquè duguin a terme tasques d’assistència en totes les vostres activitats d’ensenyament-aprenentatge de l’anglès, 25 hores a la setmana, de dilluns a divendres, d’octubre a juny.

Un auxiliar de conversa pot col.laborar en les vostres activitats AICLE essent present a l’aula amb el professor, pot donar un cop de mà en treballs de grup, per parelles, preparació d’exposicions orals; pot augmentar la incidència en la llengua oral a través de petits diàlegs, jocs de taula, petites lectures; pot col.laborar en l’elaboració de materials, pot enregistrar textos, pot participar en les activitats musicals, teatrals, esportives… i pot estimular la competència comunicativa només amb la seva presència activa.

El vostre compromís consisteix en proporcionar a l’Auxiliar de Conversa allotjament i manutenció gratuïts en l’àmbit d’una família (o més d’una, fins a un màxim de tres) vinculada amb l’escola, designar un tutor responsable de l’Auxiliar en el vostre centre, i satisfer una quantitat mensual per Auxiliar de Conversa.

Per sol·licitar un o més auxiliars de conversa, heu d’emplenar el full de sol·licitud, que podeu descarregar aquí. Podeu consultar el Conveni de Cooperació en aquest enllaç. També podeu descarregar-vos la Guia per a les famílies acollidores. Tots aquests documents els trobareu a la pàgina “Information on the Program” dins d’aquest bloc.

Per qualsevol dubte o consulta, podeu adreçar-vos a pac@escolacristiana.org

Animeu-vos a sol.licitar-ho, i feu-ho abans del 31 de maig, que és la data límit!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>