Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Experiència d’una família acollidora

 emily2

Ja uns mesos abans, l’arribada de l’Emily era molt desitjada per tots. En Jordi, en Guillem i en Pau per a saber com seria, què podrien fer amb ella i si s’hi podrien entendre; nosaltres per saber com funcionaria tot, com ens organitzaríem, com anirien els àpats, els horaris, si ens entendríem, no només des del punt de vista de l’idioma sinó per la diferent manera de veure coses; no oblidem que estem acostumats a tractar amb fills relativament petits i, de cop i volta, teníem una “filla” de 23 emilyanys.

Si feu clic a la imatge o aquí, podreu llegir el testimoni sencer d’aquesta família de l’escola Infant Jesús de Barcelona, que va acollir una auxiliar de conversa nord-americana durant un trimestre. També podeu llegir l’experiència de l’Emily, l’auxiliar de conversa, clicant aquí.

Moltes gràcies a l’escola Infant Jesús per cedir-nos les imatges per a penjar-les al bloc!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>