Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Oberta la convocatòria PAC 2014-2015

logo PACEl Programa d’Auxiliars de Conversa és una proposta del Projecte Escola Multilingüe de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya pensat perquè les escoles adscrites que així ho sol·licitin puguin disposar d’un o més joves estudiants, seleccionats per Home To Home, per a qui l’anglès o el francès és llengua materna i que, en el marc d’un conveni de cooperació educativa, i com a formació pràctica en el camp de la pedagogia, el magisteri i l’ensenyament-aprenentatge de la llengua anglesa o francesa, duguin a terme tasques d’assistència que donin suport a les activitats previstes en el projecte multilingüe del centre, 25 hores a la setmana, durant pràcticament tot el curs escolar (d’octubre a juny).
fedacstacolomaUn auxiliar de conversa pot col·laborar en les vostres activitats AICLE essent present a l’aula amb el professor, pot donar un cop de mà en treballs de grup, per parelles, preparació d’exposicions orals; pot augmentar la incidència en la llengua oral a través de petits diàlegs, jocs de taula, petites lectures; pot col·laborar en l’elaboració de materials, pot enregistrar textos, pot participar en les activitats musicals, teatrals, esportives… i pot estimular la competència comunicativa només amb la seva presència activa.
El vostre compromís consisteix en proporcionar a l’Auxiliar de Conversa allotjament i manutenció gratuïts en l’àmbit de famílies acollidores ( fins a un màxim de tres) vinculades amb l’escola, designar un tutor responsable de l’Auxiliar en el vostre centre, i satisfer una quantitat mensual per Auxiliar de Conversa.

Podeu conèixer més a fons tot el que suposa participar al Programa Auxiliars de Conversa a la Guia d’Escoles que volen participar al PAC.
Per sol·licitar un o més auxiliars de conversa, heu d’emplenar el full de sol·licitud, que podeu descarregar aquí. Les assignacions es faran per ordre de recepció de les sol·licituds, donant preferència a les escoles que repeteixen.

Consulteu l’apartat Informació per a escoles per consultar la resta de guies del programa (per a famílies acollidores, tutors…)

Per qualsevol dubte o consulta, també podeu adreçar-vos a pac@escolacristiana.org

Animeu-vos a sol·licitar-ho, i feu-ho abans del 30 de maig de 2014, que és la data límit!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>