Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Sessió Informativa PAC – 12 de Maig, 18:00 – Barcelona

Què cal per acollir un Auxiliar? Com ens hi entendrem? Com serà la vida de cada dia (menjar, roba, dormir, transport…)? I els caps de setmana? L’hem d’acompanyar a tot arreu? I a l’escola, què ha de fer el tutor de l’Auxiliar? Què pot fer un auxiliar? Com hem d’organitzar la seva estada? Com podem facilitar la seva integració? Quin suport tenim de l’organització?

Aquestes són algunes de les preguntes més freqüents que es fan les escoles i les famílies acollidores sobre el Programa Auxiliars de Conversa. Per tal de resoldre aquests i altres dubtes, des de l’organització del PAC hem convocat, e dilluns 12 de maig, una sessió informativa oberta a tothom: famílies acollidores, famílies interessades, direccions i mestres d’escola, etc. En aquesta reunió parlarem de què suposa acollir un auxiliar de conversa a casa, com podem facilitar la seva integració a la família i al nostre país i donarem algunes pautes i recursos sobre com facilitar l’adaptació de l’Auxiliar de Conversa a l’escola i a les seves tasques i treure el màxim profit de la seva estada. També donarem, és clar, resposta a totes les preguntes que pugueu plantejar-nos.

 

Dilluns 12 de maig | 18:00h
Escola Pia Balmes – Barcelona
c. Balmes, 208

Podeu descarregar-vos un model de circular i un cartell per a promocionar la sessió en els següents enllaços:

Us animem a fer-ne difusió entre les famílies de les vostres escoles, i també us animem a venir a la sessió informativa, tant les escoles que voleu participar per primera vegada al PAC com les que ja heu tingut Auxiliars de Conversa els darrers anys.

Les sessions tenen caràcter informatiu. Per tant, l’assistència no implica cap compromís d’acollida posterior d’un Auxiliar de Conversa. Per facilitar la nostra organització, us preguem que confirmeu la vostra assistència al correu pac@escolacristiana.org, indicant quantes persones vindreu.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>