El proper 20 d’octubre a les 16 hores realitzarem el webinar, Com utilitzar les eines del sistema de gestió de la qualitat davant l’impacte de la COVID-19, a càrrec del consultor i formador de l’equip de consultors de la FECC, Rubén Bagüés, s’adreça especialment a equips directius, coordinadors i responsables de qualitat

El sistema de gestió de la qualitat (SGQ) ens facilita eines de millora contínua, dissenyades per ajudar a la gestió dels centres i per ser utilitzades en situacions com l’actual amb la COVID19.  L’objectiu d’aquest webinar és explicar com aprofitar les eines del sistema: cicle PDCA, anàlisi del context, objectius estratègics, plans de formació, de manteniment, de comunicació, gestió per processos, indicadors, incidències, enquestes, auditories per evitar l’impacte negatiu de situacions com la pandèmia actual.

Podeu realitzar les inscripcions a aquest enllaç i previ a l’inici us farem arribar l’enllaç per poder seguir el webinar.

Esperem que sigui del vostre interès.