El curs d’Auditors interns previst pel proper trimestre el realitzarem amb la modalitat de teleformació per afavorir la participació, la data d’inici del curs l’hem endarrerit una setmana per no coincidir amb la setmana d’inici de les escoles.

Tot i que el curs el realitzarem a distància amb el suport d’aules virtuals, també realitzarem la pràctica d’auditoria interna amb el creuament dels centres que hi participin, activitat que sempre es valora molt satisfactòria.

Data Inici: 20 de gener de 2021

Data Final: 12 de març de 2021

Calendari aules virtuals: 20, 27 de gener, 3 de febrer i 3 de març de 11 a 12 hores

Entre el 4 i 28 de febrer els participants hauran de realitzar una pràctica d’auditoria online

Modalitat: Teleformació (amb aules virtuals recomanades)

Durada: 20h

Formador: Pere Canyadell

Programa i Inscripcions