El proper 2 de febrer tenim previst iniciar el curs Planificació estratègica del centre educatiu amb modalitat mixta realitzant les hores presencials amb aula virtual i unes hores de treball a distància amb el suport de la plataforma moodle.

Data Inici: 02/02/2021 Data Fi: 25/05/2021

Aules virtuals: : 2 i 19 de febrer, 9 de març, 9 i 20 d’ abril, 7 i 25 de maig de 2021

Horari aules virtuals: divendres d’ 11 a 14h i dimarts de 15 a 18h

Modalitat: Mixta (aules virtuals i teleformació)

Durada: 30h (21h AV + 9h T )

Disposar d’un Pla Estratègic és concretar els objectius en un determinat període en el marc dels projectes i procediments d’avaluació del centre, la Programació General o el Pla Anual són documents marc obligatoris, el Pla Estratègic no, però és tan important com el Projecte Educatiu i el Caràcter propi del centre, que serveixen de guia per a la resta de plans.

En el curs treballarem què és un pla estratègic, l’anàlisi dels factors externs i interns, el desenvolupament de la matriu estratègica i el disseny dels objectius. La formació s’adreça als membres de l’equip directiu i es requereix la participació, com a mínim, de dues persones per centre per poder elaborar el pla estratègic en les sessions de treball previstes.

Cristina Avilés, Consultora i formadora del l’equip de consultors de la FECC per implantar sistemes de gestió per a la millora contínua serà l’encarregada d’impartir el curs.

Programa i Inscripcions