El proper 9 de març de 15:30 a 19 hores des de la FECC juntament amb La Salle, Universitat Ramon Llull, realitzarem una sessió formativa sobre Learning Analytics amb l’objectiu que directors, caps de departament, coordinadors i professors de qualsevol etapa educativa millorin el seu entorn d’aprenentatge, la tutoria, el seguiment dels alumnes i l’avaluació de manera crítica i analítica a través de les dades.

Daniel Amo, professor d’Enginyeria Informàtica a La Salle Campus Barcelona, formador de docents i investigador en Learning Analytics, durà a terme aquesta sessió formativa i donarà a conèixer els fonaments i les implicacions de l’ús de l’analítica de l’aprenentatge.

La sessió virtual és gratuïta, per bé que és imprescindible fer la inscripció a través de la pàgina web de la FECC.

Programa

Inscripció