El proper dimecres 21 d’abril de 15 a 17 hores realitzarem la 2a reunió de xarxa de coordinadors del Projecte Qualitat de la FECC d’aquest curs. Espai de trobada dels coordinadors de qualitat dels centres adherits al Projecte Qualitat per compartir experiències i bones pràctiques.

Realitzarem la reunió virtualment a través de la plataforma zoom. Adjuntem la convocatòria i també us fem arribar l’enllaç per poder accedir:

https://escolacristiana-org.zoom.us/j/96793697725

Si creieu que pot ser d’interès per altres membres de la comissió de qualitat o equips del centre podeu compartir aquest enllaç. Agraïm que quan us connecteu indiqueu el vostre nom i centre al què pertanyeu per poder-nos identificar i personalitzar millor la sessió.

Esperem poder comptar amb la vostra participació i continuar compartint experiències fent xarxa.