Us recordem que el proper 11 de maig a les 17 hores tindrà lloc el lliurament dels Premis Xavier Batlle i reconeixement d’Excel·lència a l’Educació 2020

Aquest lliurament va haver de ser ajornat per la situació pandèmica que vam viure fa un any i ’ajornament ha estat molt més llarg del que haguéssim volgut. Però des de QualicatEdu hem cregut que és la nostra obligació continuar amb la tasca iniciada i lliurar els premis que en el seu moment van quedar pendents.

Per aquest motiu us convidem a participar en la sessió que s’ha organitzat virtualment a través del zoom. Programa i Inscripció

En l’acte es presentaran els treballs finalistes dels centres i el reconeixement consisteix en el Primer Premi Xavier Batlle amb una dotació econòmica per al centre guanyador per ajudar a implantar sistemes de gestió en base a l’excel·lència i un diploma acreditatiu atorgat per un jurat que ha avaluat el treball i el Premi Popular Xavier Batlle al treball més transferible atorgat per votació popular telemàtica dels assistents tenint en compte la transferibilitat, l’aplicabilitat i la presentació.

Us animem a que feu extensiu aquest acte per conèixer les bones pràctiques dels centres que han presentat els seus treballs en el Premi Xavier Batlle 2020.