Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Novetats PAC 2013-14

Novetats del Programa Auxiliars de Conversa per al curs 2013-14

1. Aquest curs oferim la possibilitat de demanar auxiliars de conversa de llengua anglesa i també de llengua francesa.

2. Els Auxiliars de Conversa són nois i noies que s’inscriuen voluntàriament en aquest programa després de conèixer les condicions en què es desenvolupa, que se’ls expliquen en el seu país d’origen. Saben que no vénen de vacances ni tampoc a treballar, i per això reben una beca mensual, ja que el seu allotjament i manutenció estan coberts per les famílies acollidores i les escoles.

Amb la voluntat de millora de les condicions d’estada dels Auxiliars, aquesta assignació (que no ha de ser entesa com un sou), enguany serà de 200 euros mensuals.

Aquest increment de 50 euros s’ha repartit incrementant la quota de les escoles en 25 euros mensuals i assumint l’organització els altres 25 euros. La quota del PAC queda, doncs, en 475 euros mensuals d’octubre a juny.

Ja teniu a la vostra disposició els fulls de sol·licitud d’Auxiliars de Conversa per al curs 2013-2014. Per sol·licitar un Auxiliar, heu de fer arribar el full emplenat, signat i segellat amb el segell de l’escola a pac@escolacristiana.org o per fax al 93 342 65 46.

Si teniu cap pregunta o consulta, no dubteu a contactar-nos a pac@escolacristiana.org o al 93 302 70 13.

1 comment to Novetats PAC 2013-14

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>