Amb l’objectiu d’impulsar i contribuir a la millora del servei educatiu que ofereixen els centres adherits a la FECC, des del Projecte Qualitat volem afavorir el canvi de cultura necessari i introduir la millora continuada amb la sistematització dels processo de l’escola.

Creiem que la implantació d’un sistema de gestió basat en la millora contínua permet satisfer les necessitats i expectatives dels usuaris, ajuda a millorar el procés d’ensenyament-aprenentatge i per això des del Projecte fomentem el treball amb la gestió dels processos per assolir els objectius esperats, la gestió dels recursos adequats, l’anàlisi de les dades i la planificació de la millora contínua per aplicar millores en l’organització curricular, en les programacions, metodologies, resultats del procés entre altres.

Ajudem als centres a treballar amb el cicle de la millora contínua Plan-Do-Check-Action amb el lideratge i compromís de la direcció.

Des de l’equip del Projecte Qualitat de la FECC assessorem de forma personalitzada als centres per acompanyar-los en el disseny i suport de la implantació d’un sistema de gestió amb l’objectiu d’avançar cap a l’excel·lència.

Si esteu interessats en la implantació d’un sistema de gestió en el vostre centre, en el blog del Projecte Qualitat trobareu les activitats, serveis i novetats que fem, per més informació us podeu adreçar directament a l’Olga Hernández (responsable del Departament de Qualitat de la FECC)