En els centres educatius trobem contínuament equips de treball que tenen diferents objectius de planificació, coordinació o de dur a terme una activitat concreta, cada equip de treballar s’ha de gestionar des d’una visió única i particular.

El proper 16 de març tenim previst iniciar el curs Gestió d’equips. Eines per l’anàlisi i dinamització dels equips de treball amb modalitat presencial i amb una durada de 12 hores distribuïdes en tres sessions (16, 20 i 27 de març) de 9.30 a 13.30 hores, a càrrec de Judit Viñas, psicòloga especialitzada en processos de counselling (assessorament i orientació a persones i organitzacions) i projectes de desenvolupament, liderat i canvi en el sector educatiu.

Amb aquesta formació volem ajudar a identificar el posicionament de qui coordina o dirigeix l’equip de treball per aportar recursos i eines per treballar. Els objectius són saber aplicar una metodologia de treball per desenvolupar projectes compartits i eines per la gestió dels equips, i conèixer pautes de treball sorgides de l’anàlisi i valoració d’experiències viscudes per les persones participants.

Compartim aquesta formació que creiem que pot ser del vostre interès i per a què la pugueu fer extensiva a la resta de companys per afavorir la gestió de les persones en el centre educatiu.

Programa || Inscripcions