El proper 12 de desembre a les 16 hores realitzarem el webinar Maristes Catalunya, un exemple pràctic de Compliance, un sistema de compliment normatiu

El Compliance és un conjunt de procediments i bones pràctiques adoptades per les organitzacions per identificar i classificar els riscos operatius i legals als que fa front, estableix mecanismes interns de prevenció, gestió, control i reacció enfront els mateixos. Maristes Catalunya disposen de la figura del Compliance Officer que assumeix la prevenció, detecció i gestió del riscos. Entre les seves funcions destaca: identificar, analitzar i avaluar riscos, respondre davant el risc, monitoritzar i detectar la materialització de riscos i reportar als òrgans de decisió. Disposen d’un sistema que han creat internament i que els ajuda a recollir les guies, procediments , riscos i disposar d’un canal de denúncia (obligatori per les entitats de més de 49 de treballadors a partir del 1 de desembre 2023)

Hem preparat aquest webinar adreçat a les direccions de les escoles i els responsables de qualitat per a què tingueu coneixement de què consisteix a través d’una institució educativa que ja ho està implantant.

Si esteu interessats en assistir podeu fer la inscripció a través d’aquest enllaç