2n trimestre

14 de gener – La pràctica de l’auditoria: L’auditoria interna és una eina fonamental en el sistema de qualitat basat en la norma ISO 9001:2008. És molt important que els centres educatius disposin de personal format i acreditat per fer-ne. Aquest curs té com a objectiu aprendre i realitzar una auditoria real en un centre educatiu per veure el desenvolupament de tot el procés des de la planificació, el desenvolupament i l’informe final. Des del Departament de Qualitat de la FECC, oferim aquesta formació perquè els auditors que han rebut la formació del mòdul ‘auditoria de qualitat’ puguin adquirir confiança i experiència realitzant una part de l’auditoria interna acompanyats d’un auditor i utilitzar l’auditoria com una eina de millora contínua. 
 
15 de gener – Autoavaluació del desenvolupament de l’estratègia del centre (Model EFQM)
 
16 de gener – La norma ISO: Tots hem sentit a parlar d’ISO 9001 com a norma de Qualitat. Però la coneixem? El seu coneixement i aplicació és molt important per a un centre educatiu, ja que permet disposar d’unes eines i unes metodologies simples i senzilles que, ben implementades, ajudaran a portar d’una manera eficaç i eficient la gestió d’un centre educatiu, assegurar-ne el servei, i sobretot, treballar en millora contínua. El principal objectiu d’aquesta formació és desmitificar la norma i posar-la al servei del centre educatiu i de l’escola.
 
22 de gener – Mesura, anàlisi i millora: A partir del punt 8 de la Norma ISO 9001, Mesura, anàlisi i millora, treballarem amb un enfocament pràctic per a la millora del funcionament diari del centre. Entre d’altres, revisarem com cal definir el tractament que es dóna als diferents tipus de queixes o incidències de servei detectades pel personal intern, com cal recopilar dades per prendre decisions basades en fets o com hem d’identificar oportunitats de millora a partir de l’anàlisi de dades…
 
19 de febrer: Autoavaluació de la gestió de les persones en el centre (Model EFQM)