Trobada de coordinadors del programa FEAC 2021/22

El passat dilluns 6 de setembre va tenir lloc la trobada online de llançament del Programa Família-Escola, Acció Compartida (FEAC) pel curs 2021/22, comptant amb 21 assistents. En una primera part es va explicar el sentit del lema “Entorn d’Esperança” i, tot seguit, els membres de la redacció dels butlletins van anar desgranant el calendari alhora que es feia la presentació les temàtiques proposades i els webinars complementaris corresponents.  

Recordem la programació a qui no va poder assistir-hi: 

 Tema Data de publicació al web Data webinar 
Butlletí 104 Entornar l’escola 1 oct. 6 oct. 
Butlletí 105 Acceptar la diferència 19 nov. 23 nov.  
Butlletí 106 Acompanyar el vulnerable 21 gen. 25 gen. 
Butlletí 107 Creure al col·le 25 feb. 1 març 
Butlletí 108 Obrir finestres 6 maig. 10 maig 

Més enllà de l’apartat de notificacions, va ser molt d’agrair i força inspiradora l’estona de posada en comú que van fer els diferents coordinadors de FEAC en relació a l’any pandèmic que hem passat. Es va valorar l’esforç de les famílies i es van posar en comú bones pràctiques a desenvolupar en els centres educatius que han adoptat el programa.  

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *