Serveis de les editorials pel COVID-19

 

Accés gratuït fins al mes de juliol als nostres recursos digitals de l’àrea de Religió de Primària. Accés al llibre digital de la nostra proposta de Religió per Primària  ÀGAPE –  Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través de l’email experienciacliente@edelvives.es i us atendrem personalment per concretar-ho.

▸ Accés gratuït a l’enllaç del blog de CatalunyaReligió amb materials per treballar la Biblia amb els infants, amb propostes de treball específiques per edats, de 5 fins a 11 anys:  BÍBLIA I ESCOLA

Presentació virtual dels nostres productes i propostes de religió a través de videoconferencia o telèfon: josepmaria.nonay@baula.com / 671494834

Proposta formativa per mestres i professors de Religió: +H29, la Història continua 

Proposta formativa per pares i mares: La Universidad de Padres

 

CONTINGUTS FORMATIUS GRATUÏTS

Reforcem setmanalment els continguts formatius gratuïts oberts a totes les famílies i docents i que emetrem a través de webinars, ebooks, entrevistes, posts amb convidats, etc …

Més información a:

baula.com/

www.fundacionedelvives.org/es/index

 

El tancament temporal dels centres d’educació fa més necessari que mai l’ús de les eines digitals, una alternativa que permet seguir educant des de casa gràcies a la formació en línia.

En aquests moments tan complicats, volem estar al teu costat per ajudar-te. T’oferim de forma gratuïta fins al juliol la nostra àmplia oferta d’eines i solucions especialment dissenyades per cobrir totes les necessitats de la comunitat educativa.

En el nostre comunicat teniu detallada l’oferta i tot el procés d’acompanyament, desitjant que sigui del teu interès i contactis amb nosaltres.

COMUNICAT EDEBÉ

 

 

Ei, valents! Com porteu el confinament?

Sí, sabem que cansa moltíssim, això de quedar-se taaants dies tancats a casa i no poder sortir al carrer… Però ho hem de fer per a protegir-nos i protegir els altres. No volem que el coronavirus s’escampi!

Per tal de fer que aquesta situació tan excepcional sigui una mica més entretinguda, a Cavall Fort i El Tatano hem preparat edicions especials de les revistes per a llegir en línia i un recull d’activitats que podeu anar fent aquests dies. Hi trobareu jocs, manualitats, experiments, receptes de cuina… Us podreu descarregar els pdfs lliurement i fer totes aquestes activitats a casa.

Pareu molta atenció, perquè cada dia penjarem alguna proposta nova!

Aneu a la seva pàgina web: https://cavallfort.cat/jo-em-quedo-a-casa/

 

Benvolgudes i benvolguts,

A Editorial Barcanova, conscients de la situació excepcional que estem vivint, volem posar al vostre abast tot allò que necessiteu, sense cap cost.
És per això que us oferim tots aquells recursos dels que disposem per a ajudar-vos en la vostra tasca. Disposeu de materials com:

▸ Llicències digitals (tant per professor com per alumnes), amb activitats autocorrectives, que deixen traçabilitat i per tant pots fer seguiment dels alumnes, gammificació, jocs, música, etc.
Recordeu que, aquells que ja disposeu de les llicències, podeu treballar on-line mitjançant la plataforma Blinklearning i també per mitjà de Click-edu.
Recursos com:
▸ Activitats de reforç i ampliació
▸ Activitats d’avaluació
▸ Guies d’aula
▸ Esquemes i mapes conceptuals
▸ Rúbriques i dianes d’avaluació
A tots aquests recursos podeu accedir-hi a través de l’Espai personal del web de Barcanova.

Us animem a escriure’ns per demanar tot allò que us calgui per tal que aquesta situació sigui el menys complicada possible per a totes i tots, docents i alumnes.

Setmana a setmana anirem actualitzant continguts a les diverses webs per tal que estigueu permanentment informats.

Restem al vostre servei!

 

 

 

Descàrrega gratuïta del llibre per pintarHerbes i Plantes 3

 

 

Namaka és una revista pensada per personetes intrèpides i curioses de 6 a 11 anys (Cicle de Primària). Una proposta lúdica que permet treballar les diferents àrees del coneixement a través de les seccions de la publicació. A Namaka hi trobareu contes, poesia, jocs d’agudesa visual, propostes creatives, etc.

Cada revista parla d’un tema concret que es desplega a través de les diferents seccions. Namaka és una revista participativa on l’aprenentatge i el joc van de la mà. Una bona proposta per gaudir llegint durant aquests dies de confinament. De fet, l’equip que forma part d’aquest projecte ha decidit regalar la subscripció digital i TOTES les revistes publicades fins ara. Una acció que s’allargarà fins que acabi el confinament. 

Per aconseguir la subscripció digital gratuïta només heu d’entrar al web www.revistanamaka.com i seleccionar el producte: Subscripció digital gratuïta i seguir les instruccions.

Gaudiu de la lectura, gaudiu de Namaka!

 

ByME ofrece gratis acceso a 9000 recursos online

Durante los próximos 3 meses, ByME ofrecerá, a toda la comunidad educativa, acceso gratuito Premium a Onestopenglish.com, una página de recursos para los profesores de inglés, mundialmente conocida.

La página Onestopenglish.com, propiedad de Macmillan Education, lleva ya casi 20 años siendo el primer referente para la enseñanza de inglés, gracias a la enorme cantidad de los recursos para todas las etapas educativas que en total suman más de 9 000 entradas.

A parte de la impresionante cantidad de recursos, Onestopenglish también es reconocida por la variedad de los recursos que aporta: fichas, videos, animaciones, quizzes, proyectos, experimentos, investigaciones etc… Es difícil pensar en algún tipo de recurso para la enseñanza que no esté ya incluido en esta página.

Además, dentro de la página, existe un apartado CLIL, específicamente creado para apoyar a los profesores que enseñan contenidos en inglés, con un enfoque especial en Natural Science y Social Science.

Jeremy Dieguez, director general de Macmillan Education ha destacado: «Nuestra principal prioridad, en estos momentos llenos de retos, es seguir apoyando a la comunidad de docentes, alumnos y familias proporcionándoles todos los recursos y servicios que tenemos a nuestra disposición».

 

Per fer més amè el confinament, estem elaborant un butlletí gratuït amb continguts d’història per a petits i grans, #lahistòriaacasa, que enviem, diàriament, als usuaris registrats en el nostre newsletter.

De la part Petit Sàpiens hi ha cada dia quatre coses: una notícia (normalment amb recursos en línia), un joc de mots encreuats i dues peces il·lustrades sobre història, ciència o natura. La inscripció és lliure a: sapiens.cat/newsletter.html

Teniu en exemple d’aquest butlletí aquí.

 

Accés gratuït al nostre Univers Santillana: L’ESCOLA A CASA

Oferim a les mares i als pares continguts i consells vinculats amb l’estudi dels fills a casa (com es pot gestionar l’estrès, l’ansietat, la falta de concentració…): COMPARTIR EN FAMÍLIA

▸ Plataforma Eureka!, la clau de l’Escola Infantil personalitzada: EUREKA –  Una vegada dins es podran demanar llicències gratuïtes de CREEM, una eina de creació de materias per infantil, i HO HE TROBAT, una eina per treballa tot allò referent a la gamificació (les mestres podran enviar jocs interactius  a casa de forma personalitzada sempre que vulguin, mitjançant links, sense que les families hagin d’instal·lar res)

 

 

▸ Al nostre lloc web MATEMÀTIQUES A CASA  podeu descarregar activitats d’EMAT i Polo de llimona (el nostre quadern d’estiu) per repassar matemàtiques des de casa. Com ja vam avançar, la idea és que els alumnes puguin anar repassant i practicant conceptes vistos a classe amb l’ajuda, quan calgui, dels pares. Per això hem inclòs al lloc web:

  • Matijocs per a cada curs, amb continguts que ja s’han vist a l’aula
  • Jocs de cubs
  • Històries per pensar
  • Una selecció de jocs habituals i propostes lúdiques per jugar a casa
  • Accès directe a CiberEMAT
  • I activitats de Polo de llimona, per repassar continguts amb l’ajuda de Moshi!

▸ Properament trobareu al nostre canal de YouTube el webinar sobre EMAT. Més de 1000 docents hi han assistit i hi han participat amb les seves preguntes i experiències. Ha estat tot un èxit!

Nous Webminars. Estigues al dia i resol tots els teus dubtes als webinars #tekmanacasa.

▸ Consells generals per a les famílies. Com ajudo als nens a seguir aprenent des de casa?

▸ Segueix en hastag #TECKMANENCASA, on aniran pareixent més novetats

 

L’Editorial Vicens Vives, davant la situació d’excepcionalitat que estem vivint en aquests moments i amb l’objectiu d’ajudar les famílies i centres escolars, ha decidit posar tots els seus recursos educatius digitals a la disposició de la comunitat educativa amb accés lliure i de manera gratuïta.

Els docents i les famílies podran accedir, a partir del pròxim dimarts 17 , a la web suport.vicensvives.com , on trobaran les llicències digitals de lliure accés als continguts i recursos online d’Infantil, Primària, ESO i Batxillerat a través de la plataforma digital edubook.vicensvives.com . D’aquesta manera, Vicens Vives posa a l’abast dels docents i les famílies els últims i més innovadors recursos educatius online amb els quals garantir la continuïtat de la formació acadèmica dels alumnes des de les seves llars.

Amb aquesta iniciativa, Vicens Vives mostra amb determinació la seva voluntat d’ajudar a tots els que s’enfronten a un repte sense precedents; continuar amb la formació des de casa procurant aportar la màxima normalitat davant aquestes circumstàncies tan extraordinàries.

Des de la seva fundació, Editorial Vicens Vives ha apostat per la qualitat i la innovació al servei de la comunitat educativa i està convençuda que tot repte comporta també noves oportunitats. D’una situació de gran excepcionalitat és possible també adquirir noves formes d’aprenentatge que, amb tota probabilitat, passaran ja a formar part del futur de tots.

Des de Vicens Vives desitgem enviar un missatge de responsabilitat i màxim suport a totes la famílies i docents.